demo_image

Γεωργία Πανταζή

Δεν είναι άλλο ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών! Είναι ό,τι πιο διαδραστικό υπάρχει στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι μαθητές αγαπούν τις ξένες γλώσσες μέσα από το παιχνίδι και τον τρόπο που γίνεται η εκπαίδευση. Θεωρούν τόσο τα αγγλικά όσο και τα γερμανικά σαν μητρική τους γλώσσα και όχι σαν κάτι ξένο γι αυτούς! Γίνεται τρόπος ζωής τους! Και τους κάνει να θέλουν να παρακαλούν, να παιζουν, άλλα και να μιλούν τη γλώσσα που μαθαίνουν ακόμα και στο σπίτι!! Ευχαριστούμε για την καινοτομία που τους προσφέρετε!!
Με εκτίμηση,

demo_image

Ανδρέας Λουγκρίδης

Ένα από τα παλαιότερα φροντιστήρια αγγλικών στην Αργυρούπολη. Εκεί μαθήτευσα με καθηγήτρια τότε την Κα.Ελένη και εκεί μαθητεύει τώρα και η κόρη μου με τα παιδιά της Κας.Ελένης Ιωάννα και Αποστόλη να έχουν αναλάβει την διαχείριση του φροντιστηρίου.Πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν παιδιά και γονείς σε οτιδήποτε τους ζητηθεί ακόμα και σε ώρες εκτός διδασκαλίας.Φοβεροί καθηγητές με άρτια γνώση του αντικειμένου τους και με αστείρευτη διάθεση να διδάξουν τα παιδιά μας τόσο μέσα από την διδακτέα ύλη όσο και μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες τα οποία εκείνοι δημιουργούν.Εντύπωση μου έκανε η αντίδραση του φροντιστηρίου κατά την διάρκεια του lockdown λόγω κορωναϊου, που άμεσα μετά την ανακοίνωση των μέτρων ήταν σε θέση να συνεχίσουν τα μαθήματα μέσω ειδικά σχεδιασμένης ψηφιακής πλατφόρμας χωρίς επιπλέον κόστος για τους γονείς. Τα μαθήματα έγιναν σε συνθήκες τάξης αλλά από την ασφάλεια του σπιτιού.Συγχαρητήρια για όλες τις προσπάθειες και ευχαριστούμε που προσέχετε και αγαπάτε τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

demo_image

Αλεξάνδρα Μπελεγράτη

Τα Φροντιστήρια Πλιάκου έχουν εξαιρετικούς καθηγητές με χαρακτήρα, ηθική, συνέπεια, επαγγελματισμό και φροντίδα στα παιδιά. Οτιδήποτε χρειάζεται ένας γονιός και το παιδί διαχειρίζονται από την διοίκηση με ανθρωπιά και επαγγελματισμό ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία, και ξεχωρίζουν θετικά σε όλα τα επίπεδα.
Με εκτίμηση,

demo_image

Γεωργία Σπανού

Αυτο είναι το (δικό μας) φροντιστήριο. Έτσι το νιώθω μετά από τόσα χρόνια γιατί η Ιωάννα και ο Απόστολος αγαπάνε αυτό που κάνουν καθως και η κυρία Ελένη. Είναι αξιόπιστο ΚΞΓ. Η επιλογή του διδακτικου προσωπικου εξαιρετική!!! Εμείς να καταλαβετε έχουμε μετακομίσει σε αλλη περιοχή και εξακολουθουμε να φερνουμε το παιδί μας εκεί!!! Σας ευχαριστούμε πολύ.
Με εκτίμηση,

demo_image

Αθανασία Ρούση

Εξαιρετικό φροντιστήριο στο οποίο έμαθα αγγλικά/γερμανικά, από το δημοτικό μέχρι τα πτυχία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, διότι: οι δάσκαλοι είναι μεθοδικοί, με αγάπη προς τα παιδιά, ευαισθησία και ανθρώπινη προσέγγιση.
Το όλο οικογενειακό κλίμα ξεκινά από την ίδια τη δομή του φροντιστηρίου. Δεν είναι ένας απρόσωπος χώρος, αλλά μια οικογένεια που έχει πολλά χρόνια τώρα αφιερωθεί στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και αυτή η νοοτροπία της “ομάδας” μεταβιβάζεται και στους μαθητές. Γι αυτούς τους λόγους, έχοντας ζήσει πολλά χρόνια σ’αυτό το φροντιστήριο και μαθαίνοντας δύο ξένες γλώσσες, το συστήνω ανεπιφύλακτα.

demo_image

Τατιάνα Καρατζά

Είναι και θα είναι για πάντα το Φροντιστήριο της γειτονιάς, που ξεχωρίζει πρώτα από όλα για το ήθος και τον χαρακτήρα των υπευθύνων (Απόστολος & Ιωαννα) οι οποίοι παίρνοντας την σκυτάλη από την μια και μοναδική κ. Ελένη, συνεχίζουν άξιοι, την άριστη πορεία του.
Με τον ζήλο και την υπευθυνότητά τους, την συνεχή εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμένο τρόπο διδασκαλίας, μάς κάνουν να τους εμπιστευόμαστε 100%.
Δεν είναι τυχαίο αλλωστε ότι είναι από τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών που ξεχωρίζει στον Δήμο μας.

demo_image

Βασιλική Αυρηλιώνη

«Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην κ.Ιωάννα Πλιάκου και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και συνεργάτες που στη δύσκολη περίοδο λόγω covid-19 στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών μας και συνέχισαν με αμείωτο ζήλο και αγάπη το εκπαιδευτικό τους έργο! Σας ευχαριστώ πολύ που τα παιδιά μας φεύγοντας από κάθε μάθημα είναι όχι μόνο πιο πλούσια σε γνώσεις αλλά και γεμάτα χαρά, γέλιο και αγάπη! Τους τα προσφέρετε όλα τόσο απλόχερα!!»
Με εκτίμηση,

demo_image

Κωνσταντίνος Χούτος

«Έκανα μαθήματα Αγγλικών και Γερμανικών στο φροντιστήριο Πλιάκου
για περίπου έξι και τέσσερα χρόνια αντίστοιχα, και έχω πολλές καλές αναμνήσεις από εκείνον τον καιρό. Θυμάμαι περισσότερο τα τελευταία χρόνια, την περίοδο προετοιμασίας για το πτυχίο Proficiency, το ότι ήταν αρκετά απαιτητική και έντονη, αλλά και παράλληλα πολύ ενδιαφέρουσα. Το κλίμα στα μαθήματα ήταν ευχάριστο, με τον κάθε καθηγητή να μας διδάσκει με τον δικό του τρόπο, κάνοντας το μάθημα ιδιαίτερο. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου κατακτώντας το πτυχίο Proficiency στα αγγλικά και το πτυχίο Zertifikat στα γερμανικά. Συνολικά ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία, που με βοήθησε τόσο στη συνέχεια των σπουδών μου, αλλά και προσωπικά σαν άτομο.»

demo_image

Ειρήνη Κουρζάκη-Παναγιωτακοπούλου

μητέρα 3 παιδιών

«Τα παιδιά μου φοίτησαν στα Pliakou Schools με στόχο το Proficiency στην Αγγλική γλώσσα στα 15 τους χρόνια, που με την ακούραστη καθοδήγηση των καθηγητών των φροντιστηρίων είναι ένας στόχος εφικτός. Το ευχάριστο περιβάλλον, οι επίλεκτοι καθηγητές, το σύστημα, η φροντίδα, η συνέπεια, το συναίσθημα ευθύνης και η θερμή υποδοχή των Pliakou Schools, είχαν ως αποτέλεσμα τα παιδιά μου να χαίρονται τη φοίτησή τους μαθαίνοντας ξένες γλώσσες σαν παιχνίδι. Ανεπιφύλακτα συστήνω τα Pliakou Schools γιατί μεταμορφώνουν την εκμάθηση ξένων γλωσσών σε ευχάριστη εμπειρία!»

demo_image

Μικές Μπίλης

«Είμαστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες του φροντιστηρίου! Διοικείται από καταξιωμένους και επαγγελματίες ανθρώπους οι οποίοι συνέχεια θέλουν και προσπαθούν με καινούργιες μεθόδους να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας!!»