Τι λένε για μας

«Λένε ότι ”μαθαίνοντας σε ένα παιδί μια ξένη γλώσσα, του ανοίγεις ένα παράθυρο στο μέλλον”.  Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, σας εμπιστευτήκαμε και αποτελεί δικαίωση για την επιλογή μας η καθολική επιτυχία των μαθητών σας στη δοκιμασία των εξετάσεων επί σειρά ετών. Και επειδή η επιτυχία δεν μπορεί ποτέ να είναι τυχαία, είναι η ποιότητα του διδακτικού σας έργου, η μεθοδικότητα και η διδακτική σας αρτιότητα που συμβάλλουν στην ανέλιξη του γνωστικού προφίλ των μαθητών σας. Είναι η αγάπη για τη γλώσσα που τους εμφυσείτε και όχι ο εφήμερος στόχος της απόκτησης διπλωμάτων.
Γνωρίζοντας εσείς πρώτοι ότι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν είναι μόνο η διδασκαλία γραμματικής και συντακτικού αλλά η γνωριμία με ένα λαό, μια κουλτούρα, έναν πολιτισμό, καινοτομείτε ταξιδεύοντας πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, συνοδεύοντας με ασφάλεια τα παιδιά μας.
Ακόμη και στις έκτακτες συνθήκες της επέλασης του covid 19, ανταποκριθήκατε άμεσα στη νέα κανονικότητα με την παροχή υψηλής ποιότητας διαδικτυακής εκπαίδευσης και με την καθημερινή σύμπραξή σας σας με μαθητές και γονείς.
Σε ένα περιβάλλον με έντονο το οικογενειακό στοιχείο, οι μαθητές σας μαθαίνουν να αγωνίζονται, να επιμένουν, να πιστεύουν στον εαυτό τους, να έχουν όραμα και εφόδια για το μέλλον.
Τέλος σταχυολογώντας όλα εκείνα τα θετικά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε και ορμώμενοι από την πρόσφατη επιτυχία σας την οποία μοιράστηκε μαζί σας και η κόρη μας στην έναρξη της μαθητικής της σταδιοδρομίας,
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς και κάθε δασκάλα μας χωριστά για όλη τη σοφία που μοιράζεστε με τα παιδιά μας, για τη θαλπωρή με την οποία τα αγκαλιάζετε και να σας ευχηθούμε να συνεχίσετε με την ίδια υπομονή, σθένος και ενέργεια γιατί αποτελείτε για αυτά πηγή έμπνευσης.»
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Κώστας Γιαννακόπουλος και Μαρίνα Τούντα
Γονείς δύο μαθητριών του Φροντιστηρίου

«Στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών Πλιάκου, στέλνω το παιδί μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την ποιότητα των σπουδών και το ενδιαφέρον του διδακτικού προσωπικού τόσο στην αγγλική όσο και στη γερμανική γλώσσα.  Πριν από λίγα χρόνια αποφάσισα να βελτιώσω τα αγγλικά μου αποκτώντας το Proficiency, οπότε διαπίστωσα από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον, τις πρωτοποριακές μεθόδους εκπαίδευσης και τη συνέπεια εκπαιδευτικού προσωπικού και διεύθυνσης. Όταν ξεκίνησε η κρίση με τον covid-19  είχα απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η διεύθυνση θα βρει την πιο έγκυρη λύση, όπως και συνέβη.»

Με εκτίμηση,

Μαρία Μανώλη

«Εμπιστοσύνη με κλειστά μάτια τόσο για την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών όσο και για το ζεστό κλίμα που κάνει τα παιδιά να νιώθουν χαρούμενα!»

Με εκτίμηση,

Μαρία Γκανάτσιου

«Είμαστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες του φροντιστηρίου! Διοικείται από καταξιωμένους και επαγγελματίες ανθρώπους οι οποίοι συνέχεια θέλουν και προσπαθούν με καινούργιες μεθόδους να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας!!»

Μικές Μπίλης

 

«Τα παιδιά μου φοίτησαν και φοιτούν στα Pliakou Schools με στόχο το Proficiency στην Αγγλική γλώσσα στα 15 τους χρόνια, που με την ακούραστη καθοδήγηση των καθηγητών των φροντιστηρίων είναι ένας στόχος εφικτός. Το ευχάριστο περιβάλλον, οι επίλεκτοι καθηγητές, το σύστημα, η φροντίδα, η συνέπεια, το συναίσθημα ευθύνης και η θερμή υποδοχή των Pliakou Schools, είχαν ως αποτέλεσμα τα παιδιά μου να χαίρονται τη φοίτησή τους μαθαίνοντας ξένες γλώσσες σαν παιχνίδι. Ανεπιφύλακτα συστήνω τα Pliakou Schools γιατί μεταμορφώνουν την εκμάθηση ξένων γλωσσών σε ευχάριστη εμπειρία!»
Ειρήνη Κουρζάκη-Παναγιωτακοπούλου, μητέρα 3 παιδιών
«Έκανα μαθήματα Αγγλικών και Γερμανικών στο φροντιστήριο Πλιάκου
για περίπου έξι και τέσσερα χρόνια αντίστοιχα, και έχω πολλές καλές αναμνήσεις από εκείνον τον καιρό. Θυμάμαι περισσότερο τα τελευταία χρόνια, την περίοδο προετοιμασίας για το πτυχίο Proficiency, το ότι ήταν αρκετά απαιτητική και έντονη, αλλά και παράλληλα πολύ ενδιαφέρουσα. Το κλίμα στα μαθήματα ήταν ευχάριστο, με τον κάθε καθηγητή να μας διδάσκει με τον δικό του τρόπο, κάνοντας το μάθημα ιδιαίτερο. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου κατακτώντας το πτυχίο Proficiency στα αγγλικά και το πτυχίο Zertifikat στα γερμανικά. Συνολικά ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία, που με βοήθησε τόσο στη συνέχεια των σπουδών μου, αλλά και προσωπικά σαν άτομο.»
Κωνσταντίνος Χούτος, φοιτητής του Ε.Μ.Π. (Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών)