Ποιοι Είμαστε

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Πλιάκου» ιδρύθηκε το 1986 στην Αργυρούπολη, στην οδό Γραβιάς 74, από την καθηγήτρια αγγλικών Ελένη Πλιάκου. Το κτήριο της οδού Κυπρίων Αγωνιστών 55 εγκαινιάστηκε το 1997, όταν εντάχθηκαν στο δυναμικό των ΚΞΓ ο Απόστολος Πλιάκος, καθηγητής Αγγλικών & Ιταλικών και η Ιωάννα Πλιάκου, νηπιαγωγός & καθηγήτρια Αγγλικών (απόφοιτοι του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών), συμβάλλοντας στην περαιτέρω εξέλιξη των ΚΞΓ «Πλιάκου» μέχρι και σήμερα.

Η επιτυχημένη πορεία μας βασίζεται στην οργάνωση και την ομαδική δουλειά. Αγαπάμε τα παιδιά, νοιαζόμαστε για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και σεβόμαστε την προσπάθειά του καθώς και την αγωνία των γονιών του για τη μόρφωσή του. Είμαστε ειλικρινείς απέναντι στους μαθητές και τους γονείς τους και γι’ αυτό η συνεργασία μας διέπεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους μαθητές μας όχι μόνο τη δυνατότητα να αποκτούν χωρίς χρονοτριβή τα πτυχία γλωσσομάθειας που επιθυμούν αλλά και να το επιτυγχάνουν μέσα από μια ευχάριστη και πλούσια σε ερεθίσματα μαθησιακή διαδικασία. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη φιλική ατμόσφαιρα που υπάρχει στις αίθουσες και μέσα από τη συνεργασία μας με τα παιδιά συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους. Γι’ αυτό και επιλέγουμε κάθε χρόνο μερικές σημαντικές δραστηριότητες που οργανώνουμε για τους μαθητές μας.

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά γιατί ανάμεσα στους γονείς που μας επιλέγουν συγκαταλέγονται πολλοί από τους «παλιούς» μαθητές μας. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το διδακτικό και γραμματειακό προσωπικό για την πολύτιμη βοήθειά τους στην επιτυχία των ΚΞΓ μας.