Μήνυμα Διεύθυνσης

Φίλες και φίλοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς 2020 – 2021, για να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Η διδακτική και παιδαγωγική εμπειρία μας στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1986 και η στελέχωση των Κ.Ξ.Γ. ΠΛΙΑΚΟΥ από δοκιμασμένους και εμπνευσμένους επαγγελματίες εκπαιδευτικούς αντικατοπτρίζονται στα 34 χρόνια της επιτυχούς πορείας μας.

Είμαστε σε θέση να διαμορφώνουμε με τους συνεργάτες μας ένα τέτοιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές μας, ώστε αυτό να είναι ποιοτικό, αποτελεσματικό αλλά και ευχάριστο. Έχοντας επίγνωση των διαφορετικών δυνατοτήτων και αναγκών της πρώτης παιδικής ηλικίας, κατατάσσουμε τους μικρούς μαθητές ανάλογα με την ηλικία τους στις ακόλουθες τάξεις:

  1. Nursery (μαθητές 5 ετών, προαιρετική τάξη)
  2. Pre – Junior (μαθητές 6 ετών, προαιρετική τάξη)
  3. Junior Α (μαθητές 7 ετών)
  4. Junior Β (μαθητές 8 ετών)

Στις επόμενες τάξεις που ακολουθούν (από τη Senior Α έως και την Proficiency) οι μαθητές μας καλλιεργούν και αναπτύσσουν όχι μόνο τις 4 γλωσσικές δεξιότητες (Reading, Writing, Listening, Speaking) αλλά και δεξιότητες ζωής όπως είναι η κριτική σκέψη, η συν – εργατικότητα, ο αλληλοσεβασμός, η υπευθυνότητα, η κοινωνικότητα. Στόχος μας είναι να αγαπούν οι μαθητές μας τις ξένες γλώσσες και τον πολιτισμό που αυτές εκφράζουν και να αποκτούν πτυχία γλωσσομάθειας στον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Σχετικά με τις προκλήσεις της μετά covid-19 εποχής δηλώνουμε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε τη νέα σχολική χρονιά, έχοντας στη διάθεσή μας τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και σύμμαχό μας την εμπειρία μας από τον Μάρτιο του 2020 και μετά.

Προσκαλούμε εσάς και τα παιδιά σας να μας επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των εγγραφών για να γνωριστούμε!

Με εκτίμηση,

Απόστολος Πλιάκος

Ιωάννα Πλιάκου