Μήνυμα Διεύθυνσης

Αγαπητοί γονείς,Νιώθουμε μεγάλη χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς μετά από 34 χρόνια επιτυχούς πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης.
Καλωσορίζουμε με αγάπη τους μικρούς μαθητές που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα αγγλικά. Έχουμε διαμορφώσει ειδική διδακτική μέθοδο για τα παιδιά 5 έως 8 ετών, τα οποία δεν κατατάσσουμε όλα μαζί στην ίδια τάξη όπως γίνεται σε πολλά φροντιστήρια.
Γνωρίζοντας τα διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε ηλικίας, τα εντάσσουμε στα εξής επίπεδα:
• Nursery (μαθητές 5 ετών, προαιρετική τάξη)
• Pre-Junior (μαθητές 6 ετών, προαιρετική τάξη)
• Junior A (μαθητές 7 ετών)
Στις επόμενες τάξεις οι μαθητές μας καλλιεργούν όχι μόνο τις 4 γλωσσικές δεξιότητες (Reading-Writing-Listening-Speaking) αλλά και δεξιότητες ζωής, όπως η κριτική σκέψη και η συνεργατικότητα, που χρειάζονται σε μια ολοένα και πιο απαιτητική αγορά εργασίας. Έτσι, τα παιδιά αγαπούν τις ξένες γλώσσες και αποκτούν πτυχία γλωσσομάθειας χωρίς χρονοτριβές.
Είμαστε περήφανοι που το σχολείο μας εξελίσσεται διαρκώς και στελεχώνεται από εμπνευσμένους εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσαρμόζονται άμεσα στα νέα δεδομένα, κάτι που αποδείχθηκε πανηγυρικά την περσινή χρονιά. Από τον Μάρτιο του 2020 και μετά, ανταποκριθήκαμε με συνέπεια και επαγγελματισμό στις νέες προκλήσεις που προέκυψαν. Δηλώνουμε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε το νέο σχολικό έτος της μετά covid-19 εποχής με σύμμαχό μας τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά με τα οποία είμαστε πλήρως εξοικειωμένοι.
Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε εσάς και τα παιδιά σας να μας επισκεφθείτε για να γνωριστούμε προσωπικά και να συζητήσουμε για την πρόοδο του παιδιού σας.
Με εκτίμηση,
Απόστολος & Ιωάννα Πλιάκου